NYHETER

Välkomna till

KonstNatten i Falbygden

2018

Fredagen 28 september

18,00-23,00

Lördagen 29 september

14.00 – 01.00

Söndagen 30 september

11.00 – 14.00

 

 

Jag har nu flyttat tillbaka till Broddetorp. I många år har jag varit med på konstrundan här men flyttade 2011. Men nu är jag tillbaka...på samma plats! Mitt hem, min borg och skaparverkstad

Massor av nya intryck har jag fått när jag rest omkring i världen. Jag har utvecklat min konst inom målning, silversmide och keramik. Så välkomna att ta del av det nya...det intuitiva!

Ta gärna en titt i mitt galleri : klicka här. Jag har delat upp målningarna så att det är lättare att överblicka.

Ett bord med lagerrensning av keramik kommer att finnas där du hittar fat, vaser och skulpturer till minst halva priset.

Jag kommer att ha vackra silversmycken, halsband, handmålade glas och annat spännande

 

 

 

Gå in på min Blogg http://blogg.kimritthagen.com

 

Här skriver jag om hur mitt skapande går till, olika tekniker och vad som inspirerar mig. Eftersom mina äventyrsresor präglar mig så mycket och syns i mitt skapande kommer jag skriva en del om det. Roliga saker, tråkiga saker, det som berör och som gjort mig till den konstnär jag är idag.

Kontakt

Adress:

Centrumvägen 10

521 98 Broddetorp

Mobil:

+46(0) 727 336658

Mail:

kim.ritthagen@gmail.com

 

Om Kim

Hon är från Göteborg men bor och jobbar nu som konstnär på landet i ett samhälle Broddetorp som ligger vid Hornborgasjön. Hon ställer ut under konstrundorna vår och höst i sina egna ateljeer. Hon ställer även ut nationellt och internationellt. Hon hämtar sin inspiration från alla de resor hon gör. Hon jobbar deltid som läkare och mötet med patienter ger henne inspiration till olika konstverk.

I påsk 2018 visas "Bevingat och Gudomligt" i Broddetorp. Akrylmålningar, keramik och silversmide visas

 

Gå gärna in på hennes blogg där hon skriver om sin målning och annat konstnärligt arbete men även om resor som inspirerat henne

http://blogg.kimritthagen.com

se

Copyright © Kim Ritthagen All rights reserved.