Mina webbkurser är äntligen färdiga!

I flera månader har jag spelat in kurser, redigerat och pratat in. Jag har ändå hunnit byta landningssida och kan idag pusta ut. Äntligen färdig! Den stora kattkursen att måla fantasifulla katter, stora -och lilla porträttkursen, skissa djur och Gratiskursen: Lär dig måla katter på 4 dagar ligger nu ute på min hemsida. Nu tar jag en paus i inspelningarna. Jag hoppas lusten till att måla finns i sommar när folk är lediga. På videon kan du se processen i skapandet både vad gäller katter och porträtt

Kim Ritthagen

Kim Ritthagen heter jag. Jag är verksam konstnär i Skaraborg och bor i ett litet samhälle Broddetorp som ligger vid Hornborgasjön. Jag är både bildkonstnär, keramiker och silversmed men det är mest bild jag jobbar med. Här kommer jag att skriva om hur mitt skapande går till, olika tekniker och vad som inspirerar mig. Eftersom mina äventyrsresor präglar mig så mycket och syns i mitt skapande kommer jag skriva en del om det. Roliga saker, tråkiga saker, det som berör och som gjort mig till den konstnär jag är idag.