Kims Fotografier

Att fotografera är en av mina största passioner. Jag älskar att resa och se hur djuren lever i sina naturliga miljöer

Jag är faktiskt aldrig rädd när jag är ute i det vilda men naturligtvis har jag en oerhörd respekt för naturen och djuren. Jag vill bara observera men försöker att undvika att störa. Trots det har djuren kommit nära och det är en otrolig känsla när en havsutter eller späckhuggare kommer inom 2 meters avstånd och tittar nyfiket på mig. Jag försöker hela tiden förkovra mig inom fotokonsten och börjar nu äntligen våga göra mina egna tolkningar. Det har tagit lång tid. Jag började ju som 3 åring att fotografera och nu 57 år senare börjar jag fatta…en lååång inlärningskurva alltså :-). Det kommer att gå att beställa på kanvastavlor till ett bra pris. Tavlorna kommer direkt hem till dig från tryckfirman. Det blir som ”Ikea de luxe” och ingen signering(förutom en diskret tryckt på tavlan innan tryck) . Jag lägger upp under sommaren storleksförslag och bilder.

Om Kim

Kim är från Göteborg men bor och jobbar nu som konstnär i Broddetorp, ett litet samhälle vid Hornborgasjön. Hon ställer ut kontinuerligt varje vår och höst i sin egen ateljé. Hon har haft utställningar både nationellt och internationellt, men föredrar att vara på hemmaplan med den omgivande vackra naturen som hon hämtar sin inspiration av. Hon jobbar deltid som läkare och mötet med patienter ger henne också kraft.

Gå gärna in på hennes blogg där hon skriver om sitt kreativa liv och vad som ger henne inspiration. En webbutik är nyöppnad och där finner du kuddar med hennes konstmotiv till försäljning. Målarkurser på webben är rykande färska.