Silversmide

Silversmide är något som för mig kompletterar den kreativa processen. Den är finurlig och hantverksmässig men ändå så ges det spelrum för den kreativa utvecklingen

Magiska och symboliska silversmycken som tack vare gedigen vitkokning behåller sin vithet. Kraftfulla stenar såsom labradorit, karneol, lapis lazuli, tektiter (från meteoriter) och tanzanit är några av de infattade stenarna. Symbolerna härstammar från kelterna, Egypten och Indien. Verkligen lyckosamma och kraftfulla smycken formade med hängivna och varma händer och ett hjärta som vill gott :-). I bildbandet nedan ser du ett urval.

De är till salu i min webbshop. Har du frågor så maila mig

Om Kim

Kim är från Göteborg men bor och jobbar nu som konstnär i Broddetorp, ett litet samhälle vid Hornborgasjön. Hon ställer ut kontinuerligt varje vår och höst i sin egen ateljé. Hon har haft utställningar både nationellt och internationellt, men föredrar att vara på hemmaplan med den omgivande vackra naturen som hon hämtar sin inspiration av. Hon jobbar deltid som läkare och mötet med patienter ger henne också kraft.

Gå gärna in på hennes blogg där hon skriver om sitt kreativa liv och vad som ger henne inspiration. En webbutik är nyöppnad och där finner du kuddar med hennes konstmotiv till försäljning. Målarkurser på webben är rykande färska.