Om mig

Bakom mitt yrkesval som konstnär vill jag bidra till världen genom att visa på hur underbar planet vi har genom att försöka tolka det jag ser när jag är ute och reser och sedan förmedla den känslan på en kanvas. Det är ofta djur som kommer till mig i mina målningar. Snälla, starka, kraftfulla, oskyldiga, sårbara och vackra. De är aldrig elaka eller ondsinta. Möjligen oförstående..till vårat (vi människors) agerande. Men det är ändå kattdjur, fåglar och porträtt jag brinner mest för.

Om Kim

Kim är från Göteborg men bor och jobbar nu som konstnär i Broddetorp, ett litet samhälle vid Hornborgasjön. Hon ställer ut kontinuerligt varje vår och höst i sin egen ateljé. Hon har haft utställningar både nationellt och internationellt, men föredrar att vara på hemmaplan med den omgivande vackra naturen som hon hämtar sin inspiration av. Hon jobbar deltid som läkare och mötet med patienter ger henne också kraft.

Gå gärna in på hennes blogg där hon skriver om sitt kreativa liv och vad som ger henne inspiration. En webbutik är nyöppnad och där finner du kuddar med hennes konstmotiv till försäljning. Målarkurser på webben är rykande färska.