Kuddar, ljuvliga mjuka sammetskuddar

17st olika motiv har jag på dessa kuddfodral i sammet. Motiven är från mina målningar.

Idag har jag ägnat mig åt att fotografera dem i soffmiljö. Det är många gånger svårt att föreställa sig hur de ska se ut i soffan. Det var riktigt roligt att fotografera och kombinera men jag höll ett strängt öga på katterna. De har varken fått gå nära soffan eller kuddarna. Jag måste säga att det blir en ordentlig piff på rummet/soffan/sängen trots att de bara är 49x49cm. 

Till och med i den gröna ”Hide and Seek” kan man se små detaljer och djur som gömmer sig i motivet. 

Fjärilen är slut men den kommer jag att beställa mer av. En leopard sålde jag igår. Jag fick dem upptryckta och sydda i Borås och de har gjort ett jättefint jobb. Det finns t.o.m tvättråd och dragkedja på dem.

600kr st inkl frakt. Innerkudde medföljer inte

Kim Ritthagen

Kim Ritthagen heter jag. Jag är verksam konstnär i Skaraborg och bor i ett litet samhälle Broddetorp som ligger vid Hornborgasjön. Jag är både bildkonstnär, keramiker och silversmed men det är mest bild jag jobbar med. Här kommer jag att skriva om hur mitt skapande går till, olika tekniker och vad som inspirerar mig. Eftersom mina äventyrsresor präglar mig så mycket och syns i mitt skapande kommer jag skriva en del om det. Roliga saker, tråkiga saker, det som berör och som gjort mig till den konstnär jag är idag.