Välkommen till min blogg

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blogg

I bloggen kan du läsa om hur jag finner min inspiration till mitt skapande. Mötet med djur och natur på mina äventyrsresor har präglat min konst. Men även min prunkande trädgård och dess vackra damm som bebos av fiskar, grodor och näckrosor har stor betydelse för mig för att kunna gå in i den meditativa skaparbubblan. Så följ med på mina äventyr!

20190629_121741

Kim Ritthagen

Kim Ritthagen heter jag. Jag är verksam konstnär i Skaraborg och bor i ett litet samhälle Broddetorp som ligger vid Hornborgasjön. Jag är både bildkonstnär, keramiker och silversmed men det är mest bild jag jobbar med. Här kommer jag att skriva om hur mitt skapande går till, olika tekniker och vad som inspirerar mig. Eftersom mina äventyrsresor präglar mig så mycket och syns i mitt skapande kommer jag skriva en del om det. Roliga saker, tråkiga saker, det som berör och som gjort mig till den konstnär jag är idag.